laten we gaan schrijven

Droom jij van je eigen boek in de boekhandel?

Leuk! Als auteur van verschillende feelgood verhalen kan ik je alleen maar gelijk geven: het is – zien dat er plots niet één maar twéé zakjes M&M’s uit de snoepautomaat vallen – fantastisch! 

Kan je niet wachten tot mensen je verhaal echt in handen hebben? Laten we snel aan de slag gaan!

HERKEN JIJ DIT…

EN WIL JE LIEVER DIT…

Klinkt geweldig toch? Laten we die droom gaan waarmaken!

Eigen boek schrijven

cursus een kortverhaal schrijven

Je wilt beginnen met schrijven

Jij wil leren hoe je een goed verhaal schrijft. Zo eentje dat lezers slapeloze nachten bezorgt omdat ze het maar niet kunnen wegleggen, en dat uitgevers nog net geen vreugdedansje laat maken. In een korte, praktische cursus leer jij de kneepjes van het vak en daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Want de beste manier om te leren schrijven? Dat is, je raadt het al, schrijven

jij ontvangt:

HET RESULTAAT:

Jij hebt eindelijk die stok achter de deur om dat eerste verhaal op papier te krijgen én te oefenen in fictie schrijven.

Extra leuk: daarna kan je jouw kortverhaal met de wereld delen! Of inzenden voor een schrijfwedstrijd 😉  

WORD EEN KORTVERHALEN PRO

Je wil samen schrijven

Jij wil vooral oefenen, oefenen, oefenen… Groot gelijk! Zo word je steeds beter als schrijver én op het einde van de rit heb je jouw 3 eerste kortverhalen op papier staan. Neem meteen een vliegende schrijfstart!

DIT GA JE DOEN:

Eigen boek schrijven

HET RESULTAAT:

Jij kan heerlijk creatief aan de slag gaan met schrijven! Wil je uitblinken binnen een bepaald genre en 3 kortverhalen in hetzelfde genre schrijven? Super! Wil je net 3 verschillende genres uitproberen? Ook super! Het hoeft helemaal nog niet perfect te zijn, bijleren is de opdracht! 

Extra leuk: op het einde heb je maar liefst 3 afgewerkte kortverhalen die je kan bundelen en publiceren! Of die je kan gebruiken als inzending bij een schrijfwedstrijd.

coaching

SCHRIJF JE BOEK

Je weet best hoe je een verhaal schrijft, alleen… je begint er maar niet aan. Of je houdt het niet vol. Meer nog, je bureaublad staat vol met onafgewerkte manuscripten. Laten we de komende 6 maanden samen gaan schrijven en zorgen dat dat boek er écht komt!

jij ontvangt:

HET RESULTAAT:

Jouw boek! Of op zijn minst een geweldig eerste deel van jouw boek.

Afhankelijk van hoeveel woorden je gedurende 6 maanden indient, heb je op het einde 30.000 tot 60.000 woorden geschreven. Zo ben jij méér dan goed gestart om je boek af te werken en daarna naar een uitgever op te sturen! 

MANUSCRIPTBEOORDELING NOVELLE OF BEGIN BOEK

Je bent klaar met schrijven

Bij manuscriptbeoordeling let ik op alles wat met de inhoud van je verhaal te maken heeft, van geloofwaardige personages tot plot holes of een verhaallijn die nog nét dat tikkeltje sterker kan. Zo maak jij je verhaal nog beter!

Je kan de eerste 10.000 woorden laten proeflezen voor €175. Uitgevers zullen namelijk ook al snel in je manuscript beslissen of ze verder willen lezen of niet. Heb je liever dat ik je volledige boek beoordeel? Dan wordt een vaste prijs afgesproken, stuur me gerust een berichtje met meer info over je boek <3  

Klaar om je verhaal met de wereld te delen?

Laten we gaan schrijven!

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!