Flirt in Florence | Jolien de Pauw

romantisch

Flirt in Florence

Noor vertrekt op huwelijksreis… zonder geliefde. Haar verloofde heeft namelijk iemand anders. Dus vertrekt ze op haar eentje naar de stad van haar dromen. Om haar veeleisende baas tevreden te houden, neemt ze uiteraard wel haar laptop met zich mee. Zo kan ze lekker van in Florence verder werken. Tot haar jongere zus, Mila, opduikt. En laat die net heel andere plannen hebben.

ROMANTISCH

VERLIEFD IN VERONA

Mila heeft een plan. Meer nog, ze heeft het meest briljante plan aller tijden! Wanneer haar vriend het uitmaakt, volgt ze hem stiekem naar zijn schrijfretraite in Verona. De schrijversgroep is helaas helemaal volzet, maar er is nog een plekje vrij in de operagroep in de andere villa. Wat kan er in hemelsnaam mis gaan?

Verliefd in Verona | Jolien de Pauw
Pompoensoep en vallende bladeren

coming soon

POMPOENSOEP & VALLENDE BLADEREN

Dacht je dat Halloween alleen maar griezelig was? Think again! In dit kortverhaal dwarrelen de bladeren romantisch van de bomen… Het enige waar Jennie bang voor is, zijn haar ex en diens nieuwe vriendin. En uitglijden op romantisch dwarrelende bladeren. Gelukkig is er wel een heel knappe man om haar op te vangen.

Op de hoogte blijven van mijn schrijfavonturen?

Schrijf je in en wees de eerste om nieuwe verhalen, boekcovers en meer te ontdekken!

Hoi, Ik ben Jolien!

90% schrijfster, 10% ontdekkingsreiziger

Liefhebber van croissants, cappuccino’s en citytrips. En van schrijven natuurlijk. Naast freelance copywriter ben ik ook achter het laptopscherm te vinden als auteur bij April Books en Books & Butterflies. 

Heb je een vraag voor mij?

Ben je op zoek naar meer info over een van mijn verhalen? Of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem dan gerust contact met mij op!