Ik schrijf ook fictie...

Mijn werkuren spendeer ik grotendeels aan het schrijven van teksten voor ondernemers in de brede lifestylesector. 

Maar ook in mijn vrije tijd kruip ik achter het computerscherm. Dan zijn er allerlei fictieve verhalen die mijn hoofd uit moeten. 

Van romantiek tot spanning. Ontdek hieronder welke fictieverhalen je al van mij kan lezen (en laat me gerust weten wat je ervan vond, vind ik leuk! 🤗) 

ROMANTISCH

Flirt in Florence

Noor vertrekt op huwelijksreis… zonder geliefde. Haar verloofde heeft namelijk iemand anders. Dus vertrekt ze op haar eentje naar de stad van haar dromen. Om haar veeleisende baas tevreden te houden, neemt ze uiteraard wel haar laptop met zich mee. Zo kan ze lekker van in Florence verder werken. Tot haar jongere zus, Mila, opduikt. En laat die net heel andere plannen hebben.

Flirt in Florence | Jolien de Pauw

ROMANTISCH

Verliefd in Verona

Mila heeft een plan. Meer nog, ze heeft het meest briljante plan aller tijden! Wanneer haar vriend het uitmaakt, volgt ze hem stiekem naar zijn schrijfretraite in Verona. De schrijversgroep is helaas helemaal volzet, maar er is nog een plekje vrij in de operagroep in de andere villa. Wat kan er in hemelsnaam mis gaan?

Verliefd in Verona | Jolien de Pauw

ROMANTISCH

Pompoensoep en vallende bladeren

Dacht je dat Halloween alleen maar griezelig was? Think again! In dit kortverhaal dwarrelen de bladeren romantisch van de bomen… Het enige waar Jennie bang voor is, zijn haar ex en diens nieuwe vriendin. En uitglijden op romantisch dwarrelende bladeren. Gelukkig is er wel een heel knappe man om haar op te vangen.

Een vraag over mijn (nieuw) boek?

Een vraag over een van mijn verhalen? Een review met me delen? Of gewoon even hallo zeggen? Dat kan zeker! 👋

Een vraag over mijn (nieuwe) boek?

Een review met me delen? Zeg gerust hallo 👋